Tuesday, 18 September 2012

about my LOVE KMS :)

assalamualaikum..

haha..tgk tittle..pergh! LOVE la sangaaaattttt kann..
tak pernah oh cter kat sape2 pasal KMS..so maybe this is time nak cter sikit la pasal KMS..
so,let us start with my classmate,huh?
so they are SM2K2T4..adorable,bengong,gila,menggelabah,jerk and so on...
hahahah..it's not meant that yg dorg ni mcm tu..tp dalam kata yg paling tepat..
 MEREKA SEKEPALA la..kot...haha
dulu,aku kelas lain.. SM3K3T5..ha! mereka ni pun GILA gak..
rase best la gak dapat masuk kelas yg leh ngam..even certain je tp boleh la buat geng..
ade yg boleh mengumpat same2,share story same2,share barang same2,share semua same2,boyfie je yg takleh share okay..
okay..stop merepek! haha
ade ABANG obi,mak jemah najja,mak nenek syaza,mak cik gosip fiqa,kakak lin,mummy mel,YB dam,eman,apek toyol,faiz boo,rafiq,ram,redza,paih panjang,shafiq nippong,ain,ainnur,iman,ira,ainaa,teen si pandai..

love them <3


dorg ni TERSANGAT best..nak tawu geng ngumpat,sape? hahaha
takyah la..KANTOIII la..tp aku ade geng yg aku rapat..najja,fiqa n syaza..tak lupe mak cik lin..
dlm kelas mmg duduk same2 la..sumpah best ngan mereka2 ni..
mak cik syaza :)

nenek najja :)

stop about classmate :)
we move on pulak ngan dunia luar selain classmate..
kalau study malam2,aku selalu ngan dalia,dienor,nadya..and mereka2 yg TAK BOLEH DISEBUTKAN NAMA..hahaha..secreto diamoreee
hahaha..love them so much
and hubungan sisters antara aku,dalia n nadya diteruskan dan makin rapat
even ade la sikit2 perselisihan fahan (biasela tuuu)
my sis

dienor gila..hahaha (sorry dienor)

haha..and best gilaaaaa sebab kwan2 aku kat sini dah bertambah
bersyukur jugak lau jalan2 kat KMS,ade org tegur..
bertambah kawan aku..best best..
and,aku tak tawu la nape org suke sangat panggil aku 'ADIK'
sbb kecik sangaaatt ke? bajet betol dorg besar kan kan kan..haha

so study?? so for,so NOT good...haha
hahaha..tougher than i thought! semakin dewasa,semakin tough life kite..
haih = =' tp nak buat cmne,lau takda masalah ke,susah sikit ke,tak hidup la kite..ye dak? haha..
so,ape yg kite perlu buat.. senyum sokmo

life takda cabaran,tak best la beb (perkataan baru toyol)
haha..lepas ni PSPM pulak..tak lame je lagi..pastu cuti 2 minngu
and start balik sem 2
btw,kelas kiteorg ade plan nak buat vacation wooo
pegi PULAU PANGKOR woo..haha..
tp before kite nak seronok2..ke ape ke..
jom STRUGGLE habis habisan utk PSPM..
nak berperang ni..so let make a step...jgn putus asa before time die k..
doa banyak2..






so,this is the new pic of me:

sincerely,
hatikecikzimah


No comments:

Post a Comment