Sunday, 27 May 2012

MY BIRTHDAY IS MY LAST DAY AT <3 HOME :(

assalamualaikum :)
today is my birthday..so officially at 11.59am, i turn to 18 *sweet 18th*
ade sikit la kesulitan mlm td smpai menangis2..haha 
thanks to Mr.R for be the FIRST person wish :)
akhirnye,my parents berusaha menjadikan hari ni hari yg SEMPURNA dlm hidup aku :)
SAYAAAAAANGGG IBU AYAH SANGAAAAAT SANGAAAATT :D
my mum give a kiss :-* at 6.00am when we woke up..
ayah pulak mengusik je cakap dah tua *SORRY TAW..18 BARU EA*
ramai gilaa panggil aku tua! siap korangggg..biler turn korang,baru PADAN MUKA hahaha *evil laugh*

so today,lepas ambik angah kat skolah die
kiteorg pown pergi la pizza hut sebab pizza is just sooooo my favourite *take note besties* haha
sampai 3 PIZZA WALAWEH! *pizza regular je* hahaha..
this are some pictures :




okay...pastu pergi beli kasut jap nak pergi matrik
balik,mandi2.rehat
then dinner time! tak disangke ayah bawak keluar pergi makan jugak..
makan ape ??
tengok ni :

tp kali ni lagi BEEEESSSTTTT sbb nana and atuk ade sekali!!
yeah! so fikir lah banyak mane makanan yang masuk dalam perut aku hari ni..
perut aku mesti GUMBIRA + PENAT nak kene digest banyak gilaaaaa
hahaha...THANKSSS IBU AYAH FOR MAKE MY DAY :D
sangaaaat happy..and for all freindsssss kat fb
TERIMA KASIHHHH SEBAB WISH AND HOPE ALL YOUR PRAYERS COMES TRUE :)
thanks tawww tawww
 nak printscreennn bnyak karang gambarrr..takpe2,tgk kat wall je la ea??
btw..to MY BESTIESSS, NI NOTE UNTUK KAU TAW :
PASTIKAN KAU WISH,KALAU TAK..AKU NAK HADIAH..TAK KIRAAA TAW

ha!! cakap for the LAST DAYYYY..
sobsobsob :'((
esok dah nak pergi matrik...hua!!! tak nak!! takut!! series TAK READY LANSUNG..
haih = =' macam2 dah fikir ni..
cmne la room mate, cmne la kelas, cmne la class mate, cmne la kwn2 seperjuangan nanti
memang ramai kawan2 yg dah kenal pergi tapi keadaaan TAK SAMA dah mcm dulu :)
kite akn kenal orang baru..
esok,LEPASSS subuh bertolak..AMBIKK KAUU
hahaha...takut lambat..barang2 malam ni last checking..hope takde ape2 tertinggal..
insyaAllah, pengalaman tinggal kat asrama akan dugunakan dan diserap sebaik-baiknye kat matrik nanti
insyaAllah :)
teddy bear yg bername RUDI RUSYI akan tetap ku bawa..dah banyak tempat bear ni pergi
takkan nak tinggal..TAK SANGGUPP WOOO :'(



tak kesah la terburai cmne..haha..aku akan bawak.. *ade aku kesah*
hahaha..beg aku ade tigaaa..hahah..
bnyakk kan?? takpe la..setahun ni aku akn belajar elok2

to my ner room mate,class mate,and semua mate laaa
PLEASSSSEEEE INGATKAN AKU KALAU AKU LEKA
PLEASSSSEEEE INGATKAN AKU KALAU AKU BANYAK MAIN
PLEASSSSEEEE INGATKAN AKU BETAPA PENTINGNYA BELAJAR
PLEASSSSEEEE MARAH AU KALAU TENGOK AKU TAK BERSUNGGUH :)

PLEASSSSEE EA??
lagu untuk teman ni dedicate pada semua kawan yg jumpe kat matrik nanti
kawan skola rendah,skola putrajaya dan juga seseri
mari rapatkan ukhuwah kite semula :D

p/s : aku tuntut hadiah kat sorang2 esok..hahaha

assalamualaikum :)


 

No comments:

Post a Comment