Sunday, 20 May 2012

happy birthday sweeties-18 :)

assalamualaikum..

terang - terang dah kat situ tulis HAPPY BIRTHDAY..
haha..so nak wish happy birthday la..

TAPI..
SEBENARNYA happy BELATED birthday..
to both of my sweetheart *birthday kite bertiga same bulan*

NONIE NORAINI and my sis DALIA AMALINA..
mereka yg aku kenal kat SESERI - my BELOVED school
same rumah..same aras kelas..

NONIE..org yg sporting gilaaaa..
best member ngan dye...org gilaaa yg PANDAI..
rajin biler die nak rajin..kuat mengusik
kuat melalak..kuat menggilaaa..kuat tidur dorm org lain..
kuat buat muka....KUAT.......macam macam adaa..haha *mcm astro*
series syg kau sangaat sangaat sangaat.. 
hua :'( sorrrrrryyyy lambat wish.
*bajet nak jd org last wish tp mmg terlambat benor* haha..minta maaf eh..

rindu gilaaa nak study same2,tidur same2,gosip same2,ngumpat same2..haha..
rinduuuuu sangaaaat semua tu *termasuk ko suke panggil aku budak kecik*
rinduuu weyh..alangkah bagus kalau kite same matrik *wiping tears*
ni kau :

suke sangaaat gambar ni

 
my sis - DALIA AMALINA..
sis..sorrryyy sangaaat tak jd yg first wish..
waktu tu memang demam teruk..rindu jugak kat kau..
nak nangis kat bahu kau,nak crite kat kau,nak gelak ngan kau,nak gosip ngan kau..
nak tidur ngan kau, nak lepak kat kelas kau..semua la....rindu sangaaatt..
my sis yg baik sangaaatt, garang wooo, biler marah,tgn sejuk..
yg penyayang, caring, always beside me, yg jd org kuat aku..
EVERYTHING just with YOU..
TAPI KAANNN... takpe2..kite SAMA MATRIK!! yeay!! huhu..best2..tak sabar sangat nak jumpe :)

comel kan?

okay..ni ade la something utk korang..
im NOT creative but i am TRYING.. *tak pandai la nak edit2*


















sorry tawwwww sebab buruk sikit..*act,BANYAAAKKK*
haha..sebab tangan aku kan tangan kayu keras semacam
so memang tak da la dalam list SENI ni..haha..
terima jela k..
aku doakan supaya korang 

*akan ceria selalu
*akan tetap comel selalu
*akan sihat selalu
*akan dapat SUAMI yg hensem,kaya,baik.tak laaa..yang penting KUAT AGAMA
*akan berjaya dalam hidup di dunia dan akhirat

aminnn..insyaAllah...takda gmbar ngan korang :'(
nanti ade rezeki kite jumpe ea..


JAUH dimata, DEKAT di hati
geli tak geli tak geli tak???
hahaha..ukhuwah fillah <3
sayang korang sentiasa..

aku hargai semua yang terjadi.memang dirimu tiada kan pegganti


p/s : aku nak hadiah bufday aku! 
         thanx to bolat ravaloa :)

ni je hadiah aku utk korang..haha..
assalamualaikum :)



2 comments:

  1. Replies
    1. eyh baru perasan ade comment sbb selame ni xda org pernah comment :)
      hehek :) special for the loved ones la

      Delete